View Single Post
  #69  
Old 01-10-2020, 05:59 PM
Antonmb's Avatar
Antonmb Antonmb is offline
Senior Member


 
Join Date: May 2011
Location: Northwest Washington (Mt Baker foothills)
Posts: 7,139
Default

Latest update: just heard from the dealer, D’Agostino has been able to reproduce my problem, it’s a chip in my board that’s defective - other boards are fine, so they’re shipping a new board to Seattle to replace mine.

FYI, the upgraded board does impact overall performance, not just the tone control circuits.
__________________
Tony
"Have you seen the stars tonight?"
________________________________
Main system: Linn Klimax Katalyst DSM; D’Agostino Momentum S250 amp & HD preamp; Rega RP10 w/Rega Aphelion; Boulder 508; Sonus Faber Amati Futura; Shunyata Denali 6000T, Alpha NR & EF power, Alpha IC & SC; UpTone EtherRegen; Quadraspire Sunoko-Vent T, ISOAcoustics Orea footers, HRS Damping Plates; SonicTransporter i7 & Synology DS412+; Audio Desk Pro
Personal audio: Woo Audio WA6, WA7 & WA8; Auralic Aries Mini, Sonore MicroRendu & UltraRendu; AKG Q701, Shure SE535, Shure SH1540, Westone ES50 Custom, Sennheiser HD820, MrSpeakers Aeon Flow C; Various Moon Audio dragons
2nd system: Luxman SQ-N100, Sonus Faber Minima Amator II, REL T-5, refurbished AR XA w/Nagaoka MP-200 & VPI cabling, Linn Klimax DSM Renew, Shunyata Venom PS8 w/Defender & Viper, Nordost Blue Heaven power & IC, Shunyata Venom sc, Symposium Svelte Shelves
Workshop: Vintage Yamaha CA-1010 amp & CT-1010 tuner, Martin Logan Motion 4, Squeezebox Touch, Schiit BiFrost, AZ & WW cables
Video: Sony XBR65X850C; Apple TV-4; Vienna Acoustics Schönberg L/R, Webern center & surrounds; REL T1/T2/T3 subs; Arcam AVR850; Cambridge Audio 752BD; MIT-EXP SC
Reply With Quote