View Single Post
  #14  
Old 10-28-2018, 08:35 AM
Robert_Anderson's Avatar
Robert_Anderson Robert_Anderson is offline
Senior Member


 
Join Date: Nov 2010
Location: Oklahoma, but I work overseas most of the year.
Posts: 2,954
Default

I did a fairly thorough check and know that all my cables and equipment are fine. I suppose I will disconnect everything. I think the problem is my attempt to run both headphone amps in line, and the Stax has no XLR out. I've obviously done something wrong.
__________________
Island:
Esoteric K-03 30th Anniversary, Simaudio Moon Evolution i7 & 430HD, Oppo 205, Bryston BDP-1 & BDA-3, Olive 4HD, Magnum Dynalab Etude, Shunyata Hydra 8, Stax SR-009S & SRMT 8000, Silenzio, Krell KID, Audeze LCD-X, Focal Utopia Headphones, Wireworld, Crystal Absolute Dream, Shunyata, Acoustic Zen, and Stealth cables.

Home Main System:
Magnepan 20.7, Pass Labs XA 100.5, Audio Research Reference 6, Esoteric P-03, D-03, G0-Rb, DV-60, Clearaudio Innovation & Tangent arm, VPI HW19 MK4 & ET 2.5 arm, Mark Levinson 37, Aesthetix Rhea Signature, Magnum Dynalab Etude, Kiseki PHS, Sumiko Palos Santos Presentation,Wireworld, Crystal Absolute Dream, Shunyata, Acoustic Zen, and Stealth cables

Other
Avalon Arcus, Snell Type AIII, Tympani IV, Green Mountain Europa, Martin Logan CLS, Tympani 1D, Counterpoint, GAS, Yamaha, Levinson, Perreaux, Proceed, Theta, Linn, and other collectibles, including 60 different headphones and 30+ headphone amps, over 60 cartridges, and too many cables, stands, and tweaks to list.
Reply With Quote